La targeta T-16 permet viatjar en bus gratis dels 4 als 16 anys

Dimecres 08/02/2017
T-16

La targeta T-16 que emet l'ATM (Autoritat del Transport Metropolità) permet als nens i nenes de 4 a 16 anys viatjar de manera gratuïta per la seva zona. Així tots els nens i nenes en edat d'escolarització obligatòria poden desplaçar-se per assistir als seus centres educatius o per qualsevol altra activitat. Òdena pertany a la zona 6B que inclou els municipis Igualada, Jorba, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

Exactament, la targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en què compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena, en el cas d´Òdena dins la zona 6B. La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular. Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en què compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat i Òdena en forma part.

La targeta T-16 té un cost d'emissió i gestió de 35 € que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins al 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Podeu trobar més informació sobre la targeta i com obtenir-la en el següent enllaç: https://www.t-16.cat/Publica/T12/Inicio.aspx

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter