L’Avió de Paper organitza dos tallers per donar-se a conèixer i incloure al projecte educatiu les aportacions de les famílies

Divendres 10/02/2017
L'Avió de Paper
La llar d'infants L'Avió de Paper del barri Sant Pere d'Òdena ha organitzat dues jornades participatives obertes a totes les famílies que vulguin conèixer el centre i perquè aquelles que ja el coneixen puguin fer aportacions per al nou curs. La voluntat del centre és obrir les portes d'unes instal·lacions pràcticament noves perquè tothom pugui veure en primera persona la llar, explicar el projecte educatiu i enriquir-lo amb les aportacions que es puguin recollir de les famílies.

Així, la primera trobada serà el dissabte 18 de febrer, a les 10 del matí amb un cafè tertúlia amb les famílies interessades on s'explicarà la metodologia pedagògica del centre, després es farà una pluja d'idees sota el lema "què voleu?" perquè els participants puguin fer arribar les seves necessitats. La segona trobada serà el dissabte 4 de març, començarà també a les 10 del matí amb un esmorzar i continuarà amb una posada en escena dels jocs i moments de quotidianitat dins de la llar, finalment els pares i mares participaran d'un taller on explicaran com s'han sentit reproduint un dia a la llar. Totes les activitats són gratuïtes.

L'Avió de Paper destaca per les seves instal·lacions pràctiment noves amb molta il·luminació natural i un ambient molt familiar. El centre és gestionat per Encís, una cooperativa especialitzada en el creixement de les persones i que donen suport a les famílies en el procés de creixement i desenvolupament integral dels seus fills/es creant un clima ric en estímuls.

L'Avió de Paper va reobrir les seves portes aquest curs per a donar servei a les famílies del Barri Sant Pere i a les de qualsevol altre municipi que vulguin gaudir d'un espai i una atenció privilegiada, tant per la qualitat del servei com per la de les instal·lacions, considerades de les millors de la comarca.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter