Es canvia la lluminària de la urbanització de l’Espelt i Puig Rabat

Dilluns 03/04/2017
nou enllumenat
La urbanitzacióde l´Espelt estrena aquestsdies nova il•luminació al carrer. Concretament s´han canviat un total de 65 llums de vapor de mercuri per mòduls LED repartides entre els carrers Josefina Rigolfes, Martí i Pol, Montserrat Roig, Joan Mercader, Jordi Savall, Joan Just, Mestre Muntaner i Oriol Martorell.


La nova lluminària és més eficient i permet fer un estalvi econòmic alhora que disminueix la contaminació lumínica. El nou sistema, a banda d´eliminarl´emissió de flux lumínic per l´hemisferi superior, la qual cosa suposa disminuir la contaminació lumínica cap al cel, permet regular la potència, així a primera hora de la nit està graduat a 25W i a les hores més centrals de la nit es baixa a 16W.


D´altra banda, el passat mes de febrer, s´acabava la segona fase del projecte de canvi de lluminàries de l´A. Balmes i la urbanització de Puig Rabat. Es tracta d´una obra de remodelació total que incloïa el soterrament del cablejat, la col•locació de les columnes i les lluminàries noves.


Ambdues actuacions, a l´Espelt i a Puig Rabat, formen part de les inversions dins del contracte de manteniment de l´enllumenat públic.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter