Festa Major aquest cap de setmana

Dimecres 26/04/2017
Festa Major
Com és tradicional pel pont de maig arriba la Festa Major del municipi, concretament la programació oficial d'actes comença el dijous 27 d'abril i acaba el 5 de maig. La setmana següent serà el torn de les Festes del Roser de l'Espelt que tindran lloc el divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14.


El programa arrenca amb una activitat nova a càrrec dels alumnes de 5è de l'Escola Castell que en el marc del projecte de creació cooperatives organitzaran una fira mercat a la plaça Mestre Vila Vell a les quatre de la tarda fins a les set. El mateix dia, a les 5 de la tarda, els alumnes de cicle superior del partit que ha guanyat les eleccions que organitzen a l'escola farà el toc de campanes que donaran el tret de sortida a la Festa Major. També s'inauguraran una exposició de dibuixos dels alumnes de l'escola al pavelló municipal i una altra exposició i xerrada sobre l'evolució de la fotografia i les càmeres.


La festa continuarà dissabte amb una batukada a càrrec del Konkatrons, a dos quarts de sis de la tarda, amb sortida de la plaça Major. A dos quarts de set espectacles de màgia al Teatre Unió Agrícola i a les vuit del vespre s'inaugurarà la galeria odenenca, una activitat que es va recuperar l'any passat i que consisteix en exposar obres artístiques de persones del municipi. A dos quarts de deu al Teatre hi haurà espectacle amb el grup Vella Amistat.


Dissabte començarà amb els campionats esportius de petanca, futbol i bàsquet. A la tarda hi haurà inflables, al parc de la Font. El dia acabarà amb un concert al Teatre Unió Agrícola, a dos quarts de deu del vespre amb els artistes de la comarca Diego Paqué, Quico Tretze, Peter Coates, Roberto Lucha i Sánchez Molina.

Diumenge arriba un dels plats forts amb el 68è Gran Premi Ciclista d'Òdena durant tot el matí amb el lliurament de premis a l'arribada cap a dos quarts de dues del migdia. Abans, a un quart d'una, hi haurà la missa de Sant Per màrtir copatró del municipi. A un quart de sis futbol sala, a les set de la tarda ball amb l'orquestra Belle Epoque al Teatre Centre Unió Agrícola i a les onze discoteca mòbil dins d'un iglú inflable a la pista de l'Escola Castell d'Òdena.


Dilluns començarà el dia amb una batukada a dos quarts de dotze i a les dotze tindrà lloc al Parc de la Font el tradicional Concurs de Colles Sardanistes que enguany celebra la 46a edició. A les cinc de la tarda, hi haurà la recollida de bandera del ball de crespelles i després cercavila. A les sis començarà el ball de crespelles al Parc de la Font. Enguany la proclamació de pubillatge no es farà l'1 de maig com era tradicional sinó que serà el 3 de juny.

Finalment, el divendres 5 a l'ajuntament, a les vuit del vespre, i amb motiu del centenari del naixement del Dr. Josep Romeu Figueras tindrà lloc la presentació del llibre “Representacions de teatre medieval i renaixentista” i la inauguració de l'exposició que fa un breu recorregut per la seva vida i obra.
Pot consultar-se tot el programa a la web de l'Ajuntament.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter