Es viu la seva Festa Major amb intensitat

Dilluns 08/05/2017
El Concurs de sardanes, el ball de crespelles i l´espectacle amb el Grup Vella Amistat, els plats forts de la programació
Festa Major 2
El Concurs de sardanes, el ball de crespelles i l'espectacle amb el Grup Vella Amistat, els plats forts de la programació


Aquest pont de maig, Òdena va viure la seva Festa Major amb una programació farcida d'activitats durant cinc dies, de dijous 27 a dilluns 1 de maig, hi van haver activitat als carrers del municipi. Finalment, el temps va respectar les celebracions i només la discoteca mòbil de diumenge va haver de trasladar-se a l'interior del Teatre Centre Unió Agrícola.


Els actes tradicionals, com el Concurs de sardanes o el Ball de crespelles, es consoliden com a plats forts de la festa, ja que compten amb una multitudinària participació, tothom surt al Parc de la Font a viure la tradició en primera fila.


El macroconcert del dissabte a la nit "L'Anoia li canta a Òdena" amb els artistes de la comarca Diego Paqué, Quico Tretze, Peter Coates, Roberto Lucha i Sánchez Molina va ser una de les noves activitats que van omplir el Teatre Centre Unió Agrícola, el públic jove va acollir amb gran entusiasme la música dels cantants de l'Anoia.


Cal destacar també el 68è Gran Premi Ciclista d'Òdena que acull a centenars de ciclistes al municipi i que repeteix èxit edició rere edició.


Enguany, la proclamació de pubillatge no es va fer l'1 de maig com era tradicional sinó que serà el 3 de juny.
Valentín Robles, regidor de Fires i Festes, agraïa als veïns i veïnes la participació i recordava que un municipi "no el fa només l'Ajuntament sinó totes les persones que d'alguna manera participen en les activitats culturals, lúdiques, socials, folklòriques, esportives..." i va aprofitar per emplaçar a tothom a les Festes del Roser de l´Espelt que tindran lloc el 12, 13 i 14 de maig.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter