L’Espelt es prepara per viure la seva Festa Major

Dilluns 08/05/2017
Programa Festes del Roser de l'Espelt 2016
Aquest cap de setmana L'Espelt celebrarà les Festes del Roser amb un programa ple d'activitats pensades per a tothom i que conviden a sortir al carrer de dia i de nit.


La festivitat començarà el divendres amb la traca d'inici de la Festa, a la Plaça del Centre, a dos quarts de deu. A continuació, hi haurà el Concurs de postres i Sardinada popular, després del sopar l'Hereu i la Pubilla de l'Espelt, Víctor López i Vinyet Aguilera llegiran el pregó de Festa Major i el dia acabarà amb el concert amb "La Guingueta".


Dissabte, el dia començarà amb una activitat infantil, el "google football" futbol amb pilotes gegants a la pista esportiva. A les dotze del migdia hi haurà l'Exposició de mobles restaurats pels alumnes del taller de restauració a la sala del Centre. Per dinar, i com és tradicional, hi haurà l'arrossada popular i després animació infantil amb l'espectacle "De vintage" i a dos quarts de set de la tarda, xocolatada popular. A continuació, hi haurà la Cercavila tradicional i espectacle de foc amb el grup "Mal llamp". La festa acabarà amb l'espectacle "Toca'm un cuplet" a càrrec de Mònica Torra, a la sala del Centre.


El diumenge començarà amb l'ofici solemne a l'Església de Santa Magdalena, a les dotze del migdia. Després hi haurà els ballets a càrrec dels veterans de l'agrupació Folklòrica d'Igualada i el vermut amb projecció de fotos a la Plaça del Centre. A les cinc de la tarda, el carrer Pau Casals acollirà inflables infantils i a les set de la tarda començarà el ball amb l'orquestra "Som-hi Band" a la sala del Centre. A dos quarts de deu de la nit es posarà final a la festivitat amb una traca de final de festa.


Les Festes del Roser estan organitzades per l'Associació Cultural Centre de l'Espelt i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter