Les Festes del Roser omplen els carrers de l´Espelt durant tot el cap de setmana

Dilluns 15/05/2017
Festes Roser l'Espelt 2017
Aquest cap de setmana l'Espelt ha celebrat les Festes del Roser amb un munt d'activitats que han omplert els carrers de gent a totes hores. N'hi havia per a totes les edats i els gustos i el poble s'hi ha abocat.
La festivitat va començar el divendres amb la traca d'inici de festa a la Plaça del Centre a dos quarts de deu. A continuació, hi va haver el concurs de postres i la sardinada popular. Després del sopar, l'Hereu i la Pubilla de l'Espelt, Víctor López i Vinyet Aguilera van llegir el pregó de Festa Major i el dia va acabar amb l'actuació de "La Guingueta".


L'endemà el dia va començar amb una activitat nova per a nens i nenes; el "google football", futbol amb pilotes gegants a la pista esportiva que va agradar moltíssim. A les dotze del migdia hi va haver l'exposició de mobles restaurats pels alumnes del taller de restauració a la Sala del Centre. Per dinar, i com és tradicional, hi va haver l'arrossada popular i després l'animació infantil amb l'espectacle "De vintage". A dos quarts de set de la tarda, xocolatada popular i després, la cercavila tradicional i espectacle de foc amb el grup Mal llamp. La festa va acabar dissabte amb l'espectacle "Toca'm un cuplet" a càrrec de Mònica Torra a la Sala del Centre.


Després de la missa solemne del diumenge hi va haver els ballets a càrrec dels veterans de l'Agrupació Folklòrica d'Igualada i un vermut amb projecció de fotos a la Plaça del Centre. A les cinc de la tarda, el carrer Pau Casals es va omplir d'inflables infantils, després hi va haver el ball amb l'orquestra Som-hi Band a la Sala del Centre. A dos quarts de deu de la nit es va posar final a la festivitat amb una traca de focs, espectacular.


L'Associació Cultural Centre de l'Espelt, organitzadora de les Festes del Roser, manifestava la seva satisfacció per la gran participació que s'havia viscut i manifestava que ja tenia ganes de tornar a organitzar les de l'any que ve.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter