Nova web de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena

Dijous 18/05/2017
mancomunitat_conca_odena 290x60
La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d´Òdena ha posat en funcionament la nova pàgina web www.micod.cat, amb l´objectiu que aquesta nova eina de comunicació, que es presenta amb un format més actual i visual, sigui més pròxima a tothom.

En aquesta nova pàgina s´han introduït diferents apartats per millorar l´accés i disposar d´informació actualitzada sobre les notícies de la Mancomunitat. Es destaquen els serveis que la Mancomunitat ofereix: igualtat de gènere, ocupació, serveis relacionats amb el medi ambient, la mobilitat, riu Anoia..., així com un apartat de llocs d´interès de la Conca d´Òdena, amb la voluntat de donar a conèixer els principals atractius i fer difusió de les rutes pel territori.

La nova pàgina web inclou un apartat amb les campanyes, una agenda on es poden trobar el actes programats, un apartat amb les darreres notícies, l´opció a la subscripció a un butlletí digital, en què de forma periòdica s´informarà de les darreres novetats a tots aquells que s´hi hagin registrat, i un apartat de seu electrònica, en el qual es pot trobar informació pública i la possibilitat de realitzar diversos tràmits en línia.

Per donar més difusió a notícies i als continguts publicats s´ha incorporat un accés directe a les xarxes socials de la Mancomunitat: Facebook i Twitter.

El desenvolupament de la pàgina web s´ha fet amb el suport i l´assistència de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius, Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona.

Font: Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d´Òdena

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter