Èxit rotund a la 25a Festa del Barri de la Font

Dilluns 17/07/2017
divendres Barri la Font
El Barri de la Font ha celebrat aquest cap de setmana la seva festa amb un  programa farcit de novetats que ha rebut una gran acollida per part delsveïns i veïnes del municipi. Enguany, se celebrava la 25a edició i per aques tmotiu, l'Associació del barri s'hi ha abocat per complet. 
Així, la festa va començardivendres amb una batukada a càrrec del grup local "Konkatrons" i a continuació hi va haver labotifarrada popular amb música en directe a càrrec del grup DarkSeason i D&S,després el show Polinèsia i a última hora, hi va haver la discoteca mòbil. La festa no va acabar fins passades les 3 de la matinada. Dissabte va començar la jornada amb una de les novetats d'enguany; una festa holi amb música, performance, animadors/es, tallers de ball i tatuatges. A la tarda hi va haver una màsterclass de zumba. A les nou del vespreva tenirllocel sopar de germanor, onelsveïns i veïnescomparteixen taula i conversa ambamics i familiars. A continuació, hi va haver el ballambl'orquestra "Acuario", formada per set components i carregada de cançons i moltaanimació per passar una bona vetlladaballant. L'últimdia de festava començar a les onze del matíamb un maxi toboganaquàtic de més de 20 metres amb flotador gegant que va ser l'atracciódelspetits i no tan petits, tothomvolia tirar-se. Cap al migdia, va ser el torn del tradicional vermut popular on la junta de l'associació de veïnsva aprofitar per compartir opinions, propostes i suggeriments de millora i tothomdemanava que la festa no es deixés de fermai. A la tarda, hi va haverl'espectacle de màgia i a les set un altreespectacleamb el nom "Sergi Party Show", un cantant-imitador d'artistes. Finalment, elsKonkatronsvan posar el punt final i fins a l'any que ve.


El president de l'Associació de Veïns del Barri de la Font, Toni Llenas, destacava“la participació de la gent, ja que aquest any calculem que es van aplegar entres 600 i 700 persones a la plaça el divendres a la nit. D'altra banda, agraïm també la col•laboració del'Ajuntament per ajudar-nos a fer possible que fos tot un èxit”. Llenas afegia “No ha sigut de 10 sinó més que un 10”.
 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter