Les llars d’infants celebren el final de curs

Dilluns 17/07/2017
Llars infants
La llar d'infants Els Vailets del nucli antic i L'Avió de Paper del Barri Sant Pere el passat divendres 7 de juliol van celebrar el final de curs amb una tarda d'activitats amb les famílies. Així, cada centre va reunir a les seves instal•lacions a pares, mares, nens i nenes en una jornada lúdica per acomiadar el curs.


Per la seva part, les famílies van construir per als nens més grans, un pont que simbolitzava el pas de la llar d'infants a parvulari i quan passaven pel pont se'ls feia entrega d'un diploma. Totes les famílies van menjar fruita fresca per a berenar, els nens i nenes van lluir una samarreta feta per a l'ocasió i tothom va compartir una bona estona.


Ambdós centres són gestionats per Encís, una cooperativa especialitzada en el creixement de les persones i que donen suport a les famílies en el procés de creixement i desenvolupament integral dels seus fills/es creant un clima ric en estímuls.


El pròxim curs, les dues llars obriran les seves portes donant servei a dos dels nuclis del municipi. Les famílies interessades a inscriure als seus fills/es ho poden fer dirigint-se als centres fins al 28 de juliol i a partir de l'1 de setembre.
 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter