Torna aquest diumenge el mercat ambulant d’Òdena amb noves parades

Dimarts 29/08/2017

El Mercat del Pla d'Òdena
Després de les vacances d'agost, torna aquest diumenge el Mercat del Pla d'Òdena, que se celebra tots els diumenges al matí, excepte el mes d'agost. El mercat torna a obrir portes i ho fa amb més i noves parades, en total hi hauran 45.

El Mercat del Pla d'Òdena es va inaugurar el passat mes de juny i des del primer dia va tenir molt bona acollida, tant per part dels visitants com dels paradistes. Es tracta d'un mercat que creix a gran velocitat, ja que va començar amb 18 parades i per aquest diumenge es comptabilitzen 45, principalment de roba, accessoris, sabates i alimentació.

El mercat es celebra tots els diumenges al matí al carrer Lleida –més conegut com carrer de La Rosdor, convertint-se en l'únic mercat de diumenges de la Conca d'Òdena i el segon de la comarca (després del de La Torre de Claramunt). Així, la campanya de promoció porta com a eslògan “El pla dels diumenges”.

L'emplaçament permet no incidir pràcticament en la circulació, i dóna vida i autonomia a un barri amb deficiències en matèria de comunicació, aproximant-los el comerç i dinamitzant la zona. No s'han de tallar carrers a la circulació, ni fer canvis en el sentit de la circulació.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter