Bona diada cervesera a l'Espelt

Dijous 28/09/2017
6a Fira de la cervesa
Dissabte l'Espelt va tornar a acollir la Fira de la Cervesa Artesana per sisè any consecutiu.

Al voltant de 3000 persones van passar un moment o altre per la Fira per tastar alguna cervesa, gaudir de la bona música en directe, menjar una mica en alguna de els diversos camions de cuina sobre rodes que hi havia instal·latsi passejar per l'espai que ocupaven les parades d'artesans que oferien bons embotits, formatges, llaminadures, olives o garapinyats.

A les 11 del matí es va donar el tret de sortida amb un esmorzar conjunt de tots els cervesers presents a la Fira, gentilesa de l'Associació La Bromera, entitat organitzadora. Cap al migdia els primers visitants van arribar a l'Espelt per passar una bona estona, tastar les cerveses de tota mena que portaven la quinzena de cervesers i gaudir de l'entorn. Durant tota la tarda i fins al vespre, el degoteig de visitants va ser constant i els tiradors de les cerveseres no paraven d'omplir gots. Bona companyia, bona música a càrrec de Lis & The Cavemen, Roger Argemí, els Black Kiss Superstar i final de festa amb el DJ Efa i el bon menjar que oferien els camions de cuina sobre rodes van fer que la vetllada fos un èxit.

Des de La Bromera volem agrair l'ajut del patrocinador InVia, dels col·laboradors Centre de l'Espelt, I-enginy, Mapamundi, Gràfiques Pons, Ajuntament d'Òdena i a l'Escola Municipal d'Arts Gaspar Camps, que ens han permès tornar a gaudir de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt i us emplacem a reviure-la el proper setembre a la 7a edició.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter