El pubillatge d’Òdena participa en l’acte d’elecció de Pubilla i Hereu de Catalunya

Dimecres 04/10/2017
Pubillatge 2017-18
El passat cap de setmana del 23 i 24 de setembre, el pubillatge d'Òdena es va desplaçar a Santa Pau (La Garrotxa) per a participar en l'elecció de la pubilla i l'hereu de Catalunya. Es tracta d'un acte organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes.

La solsonina Anna Montraveta va ser escollida pubilla de Catalunya d'entre 40 noies. Montraveta és la primera candidata de les comarques lleidatanes a assolir el primer lloc del pubillatge català. El berguedà Èric Parcerissa de la Valldan va assolir ser el nou hereu. La pubilla de Gironella, Mireia Roca, va ser escollida pubilla de les comarques barcelonines i Oriol Riba, també de Gironella, va ser escollit hereu. Pel que fa a les comarques gironines, Kàtia Vilalta i Faig, d'Anglès, va ser escollida Pubilla de les Comarques Gironines i segona dama de Catallunya.L'hereu Àlex Pérez, de Vidreres, és el tercer hereu de Catalunya.

Als actes hi van participar al voltant de 400 persones i en el moment principal de la diada, la plaça Major de Santa Pau va encabir unes 2.000 persones.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter