Divendres, concert a la capella de Santa Magdalena de l’Espelt

Dimarts 07/11/2017
Concert Església Sta. Magdalena de l'Espelt
En el marc del Cicle de concerts de cada primers divendres de mes a les capelles de Sant Miquel i Santa Magdalena, arriba aquest divendres el concert del Duet Nuska Corrià (flautes) i Santi Méndez (guitarra) amb la col·laboració del tenor Joan Eudald. La cita és a la capella de Santa Magdalena de l'Espelt, divendres 10 de novembre a les deu de la nit i, com sempre, l'entrada és gratuïta. L'acte està organitzat per l'Ajuntament d'Òdena amb la col·laboració de l'entitat Harmonics in Caelum.

El duet format per Nuska Corrià (flautes de bec) i Santi Méndez (guitarra) ajunta dos instruments que corresponen a estils i èpoques diferents, però que en realitat, sempre han avançat junts. Al Renaixement,  la flauta de bec era acompanyada pel llaüt o la vihuela, mentre que la guitarra dels segles XIX i XX sovint ha fet parella amb la flauta travessera. Durant un breu període del s.XVIII però, ambdós instruments van coincidir i podem trobar sonates originals per al duet. En l'actualitat, la flauta de bec i la guitarra s'han retrobat i els compositors els han tornat a dedicar obres. Sentirem, doncs, peces de totes aquestes èpoques.

Per a aquest concert el duet comptarà amb la col·laboració del tenor Joan Eudald Castelltort, que posarà veu a les cançons del Renaixement. S'interpretaran peces de John Dowland, Jacob Van Eyck, Jean Françaix, Fernando Sor i Thomas Campion, entre d'altres.

 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter