S' aconsegueix un nou dinamitzador juvenil a través d’una subvenció del SOC

Dimecres 29/11/2017

L'Espai Jove d'Òdena ha aconseguit un dinamitzador juvenil gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació Català que ha permès contractar a una jove per una durada de sis mesos a jornada completa. Així, els joves del nucli d'Òdena tindran una persona de referència que els acompanyarà i dinamitzarà l'espai juvenil situat a la carretera de Manresa, núm. 103 d'Òdena.


L'Espai Jove ofereix un espai de lleure als joves del municipi. Aquest espai esdevé un context de participació per conviure i compartir amb les altres joves i també esdevé una peça fonamental per a mantenir un diàleg ferm amb els joves. Aquest espai ofereix als joves diversos recursos com ara bé, una aula d'ordinadors on tots els usuaris poden disposar d'accés a internet per a torns així com jocs de taula i una televisió. A banda d'aquestes activitats fixes, se'n programar d'altres en funció de les demandes dels usuaris. Al mateix temps l'Espai Jove dóna un servei d'informació i assessorament en tots aquells temes que siguin d'especial interès pels joves, on poden estar informats de tot allò que els afecta directament, com estudis, treball, vida social, lleure i cultura, esports, turisme...


Per part del SOC, l'objectiu de la convocatòria de treball és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

logo Garantia Juvenil

  “Contracte de treball efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/213/2016, d'1 d'agost, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter