El Ludoespai del Pla d’Òdena s’omple d’activitats per aquest desembre

Dilluns 04/12/2017
Parc de Nadal
Aquest dimarts engega el nou programa d'activitats per al mes de desembre al Ludoespai, un espai per compartir el joc en família al Centre Cívic del Pla d'Òdena. Durant el mes de desembre, aquest servei romandrà obert els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00 h a les 19:00 h. Es tracta d'un servei gratuït que l'Ajuntament d'Òdena posa a disposició de totes les famílies que vulguin gaudir del joc amb altres nens/es i famílies.

A banda de l'espai de joc fix on els nens i nenes poden trobar tota mena de joguines, jocs de taula i contes. El servei ofereix tallers un cop a la setmana, els nens i nenes poden decidir si volen fer taller o jugar o les dues coses. Així, aquest dimarts hi haurà un taller de decoració de Nadal i tothom que vulgui podrà participar en la decoració del Ludoespai. El dimarts 12 es faran postals de Nadal i el dilluns 18 es farà cagar el tió.

El Ludoespai és un espai pensat perquè vagin a jugar els infants de qualsevol edat amb les mares, pares, o altres adults de la família. En aquest servei es dóna importància a la riquesa del joc compartit entre les diferents generacions. Els nens i nenes poden adonar-se que les persones grans més properes són capaces de deixar de banda la feina, les presses i els maldecaps per dedicar-los un temps de qualitat en un espai pensat per a això. Aquest servei s'ofereix durant tots els mesos del curs escolar amb l'assistència d'una monitora com a dinamitzadora de l'espai i acompanyant de les famílies.

 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter