Òdena obre el Parc de Nadal amb activitats gratuïtes per a tothom

Dimecres 27/12/2017

parc de nadal Òdena 2017
Des d'avui i fins divendres, Òdena obre les portes un any més del seu parc de Nadal ubicat al Pavelló Mestre Vila Vell. L'espai infantil té un horari d'onze a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre, dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de desembre. L'entrada és gratuïta per a tothom i s'oferiran activitats diverses durant els tres dies.

El recinte compta amb diverses activitats com tallers de pintar la cara, tallers de treballs manuals, inflables, un brau mecànic, un circuit de cars, una pista d'escalèxtric, jocs tradicionals, llits elàstics, pista gegant de futbol... i un espai infantil per als més petits.

A banda de les activitats fixes s'ha organitzat una graella d'activitats per a cada dia, així el dimecres 27 a les cinc de la tarda arribaran els patges reials, a dos quarts de set visita dels personatges Mikckey i Minnie, a dos quarts de vuit exhibicions del grup de joves i petits D&S i visita dels bombers d'Igualada. El dijous 28 al matí hi haurà Paintball infantil a la zona Bike-Parc, a dos quarts de sis de la tarda exhibició rítmica Òdena, a les sis Zumba-kids amb Eva i a les sis de la tarda Helen de l'acadèmia d'anglès d'Igualada Doron oferirà un storytelling. Finalment, divendres al matí hi haurà activitats especials com el rocòdrom, tallers per crear instruments reciclats, taller de ren de Nadal, batucada, taller de neteja i cuida d'un burro català a càrrec d'Òdena Village, exhibició d'unitat canina a càrrec de la policia local d'Òdena i a la tarda, visita de l'ambulància de la Creu Roja, puja al cotxe de la policia, taller de zumba kids amb Rocio, storytelling a càrrec de Helen Doron Igualada, country Line Dance i tancament amb Konkatrons.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter