Èxit del Parc de Nadal

Dimecres 03/01/2018
Parc de Nadal
El Pavelló Mestre Vila Vell s'ha fet petit aquests dies nadalencs amb centenars de nens que han passat pel Parc de Nadal. Van ser tres dies intensos amb un munt d'activitats innovadores que van atreure l'atenció dels nens i nenes, no només d'Òdena sinó també d'altres pobles veïns.

Enguany el Parc de Nadal d'Òdena comptava amb més atraccions que l'any passat i moltes eren noves com el rocòdrom. Tampoc van faltar les atraccions de sempre que tan bona acollida tenen com els inflables, el circuit de cars, una pista d'escalèxtric, jocs tradicionals, llits elàstics, pista gegant de futbol... i l'espai infantil per als més petits.

També hi va haver moltes novetats en les activitats paral·leles com la passejada en un burro català, una exhibició de la unitat canina de la policia local i fins i tot un escape room. D'altra banda, es van repetir els tallers que sempre agraden com els de pintar la cara i els de manualitats.

El Parc de Nadal està organitzat pel departament de joventut de l'Ajuntament d'Òdena i compta amb la col·laboració de l'entitat Anima'ns. L'entrada va ser gratuïta per a tothom.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter