Les llars d’infants van d’excursió al Museu de la Tècnica

Dijous 08/02/2018

Les Llars d'infants rurals vam anar d'excursió al Museu de la tècnica de Manresa a la segona fira d'experimentació per infants de 0 a 6 anys. Anar amb autobús amb els companys ja és una gran experiència i un cop que van arribar al Museu de la Tècnica els esperaven un munt de propostes científiques: pèndols, rampes, rosques, ponts, l'aire, engranatges, vibració, reflexe...

Alguns infants van ser més decidits a explorar i experimentar; i d'altres s'ho van observar tranquil·lament. Hi va haver un gran interès i concentració per part dels nens i nenes, l'ambient va ser tranquil i acollidor.

La funció dels i les mestres era acompanyar i estar presents; no anticipar respostes ni explicar què, com i per què. Simplement deixar que l'infant ho descobreixi per ell mateix.

La llar d'infants Els Vailets del nucli antic d'Òdena i L'Avió de Paper del Barri Sant Pere aposten per una pedagogia de la quotidianitat que ajudi als infants a resoldre conflictes, aprendre a gestionar el temps i les emocions i aprendre a compartir i cooperar. La filosofia de les llars és acompanyar i ajudar els infants a trobar-se amb ells mateixos, a saber què volen, a saber triar i a tenir eines per enfrontar-se i resoldre amb èxit els reptes que els plantegi la vida.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter