Cap de setmana de Carnaval

Dimarts 13/02/2018

Aquest dissabte 17 de febrer i diumenge 18, el municipiviurà el Carnaval a tot el municipi; primer ho farà al nucli antic, el dissabte, i diumenge serà el torn del Pla d'Òdena. El ball, les disfresses i les rues seran els elements principals.

Així, la festa començarà omplint de disfresses els carrers del nucli antic del municipi, i és que els veïns i veïnes es concentraran dissabte a les cinc de la tarda al Parc de la Font on els participants, de manera individual o per comparses, podran inscriure's per a participar en el Concurs de disfresses. eguint l'animació del grup La Xaranga ho peta es passejaran per diferents carrers fins a arribar al Pavelló Mestre Vila Vell, on continuarà la festa i xerinola a càrrec del mateix grup i amb un berenar de xocolata amb melindros per a tothom. Seguidament hi haurà el lliurament de premis. Els premis individuals estan distribuïts de la següent manera: de zero a sis anys hi haurà un primer premi valorat en 45 euros i un segon premi en 25 euros, de set a dotze anys hi haurà un primer premi valorat en 45 euros i un segon premi en 25 euros i els més grans de tretze anys podran optar a un primer premi valorat en 60 euros i un segon premi valorat en 40 euros. Les comparses hauran de ser d'un mínim de sis persones. Hi haurà quatre premis de 120 euros a les millors comparses. El jurat estarà format per membres de les entitats del poble i l'Ajuntament.

La disbauxa continuarà el diumenge 18 amb la Festa de Carnaval al Pla d'Òdena. Començarà a dos quarts de cinc de la tarda amb les inscripcions dels participants a les pistes de la petanca i a les cinc de la tarda s'iniciarà la rua pels carrers del barri. Es preveu l'arribada de la rua a dos quarts de set de la tarda al Centre Cívic del Pla d'Òdena on hi haurà espectacle d'animació amb el grup Rovell d'Ou i amb l'espectacle Tabasco que rasco. A continuació, se celebrarà el lliurament de premis. En acabar, hi haurà xocolatada per a totes les persones que vagin disfressades. El jurat del concurs de disfresses i comparses estarà format per un representant de cadascuna de les entitats: UD Rebrot, Club Petanca Odenense, Associació de Veïns La Coraza, la Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d'Òdena, l'Associació de Jubilats del Barri Sant Pere i Pla de la Masia i un membre de l'Ajuntament.

Hi haurà tres categories de premis amb tres premis per a cada categoria, la primera categoria és per a comparses (mínim de 3 persones) amb un primer premi valorat en 100 euros, un segon premi valorat en 50 euros i un tercer premi valorat en 25 euros. La segona categoria és per a participants de zero a catorze anys i optaran a tres premis, el primer premi valorat en 50 euros, el segon en 25 euros i el tercer en 10 euros. La tercera categoria és per a individuals a partir de quinze anys i podran optar a un primer premi dotat en 50 euros, un segon en 25 euros i un tercer en un lot valorat en 10 euros.


 


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter