L’Ajuntament adquireix dues bicicletes elèctriques

Dijous 08/03/2018
Bicis elèctriques
Amb l'objectiu de fomentar l'ús de vehicles no contaminants i una mobilitat sostenible, l'Ajuntament ha adquirit dues bicicletes elèctriques. Els vehicles es van sol·licitar a la Diputació de Barcelona i han estat cedits per aquesta administració per un cost zero. Una de les bicicletes estarà a disposició dels treballadors/es de la corporació perquè la puguin utilizar per als desplaçaments que hagin de fer en el desenvolupament de les seves tasques i no utilitzin vehicles motoritzats i l'altra bicicleta serà d'ús per a la policia municipal.

Aquesta mesura s'afegeix a altres com l'adquisió, anteriorment, de tres bicicletes a pedals per a la policia. La voluntat del consisitori és seguir aplicant mesures en aquest sentit i en un futur no molt llunyà arribar a instal·lar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

Les bicicletes van ser lliurades en un acte oficial al cos de policies municipals pel diputat Valentí Junyent, diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter