L’Espelt es prepara per viure la seva Festa Major

Dimarts 08/05/2018
Festes Roser l'Espelt 2017
Aquest cap de setmana L'Espelt celebrarà les Festes del Roser amb un programa ple d'activitats pensades per a tothom i que conviden a sortir al carrer de dia i de nit.

La festivitat començarà el divendres amb la traca d'inici de festa a la plaça del centre a dos quarts de deu. A continuació, hi haurà el concurs de postres i sardinada popular, després es llegirà el pregó de Festa Major i el dia acabarà amb l'actuació de “Lo Pau de Ponts” a la sala del Centre. 

Dissabte el dia començarà amb una iniciativa que pretén recuperar l'antiga tradició d'anar per les cases a buscar flors per a fer raments. A les dotze del migdia hi haurà l'exposició del taller de restauració de mobles a la sala del centre. Per dinar i com és tradicional hi haurà l'arrossada popular i després jocs dinamitzats per a la canalla a càrrec d'Animan'ns i a dos quarts de set de la tarda xocolatada popular. A continuació, hi haurà la cercavila tradicional i espectacle de foc amb el grup "mal llamp". La festa acabarà amb l'obra de teatre “Sexes” a càrrec de la companyia diferencial. 

El diumenge començarà amb l'ofici solemne a l'Església de Santa Magdalena a les dotze del migdia, a la sortida hi haurà un obsequi d'un ramet de flors als assistents, després hi haurà balls tradicionals a càrrec de “Bitrac Dansa” i el vermut amb projecció de fotos de les festes de l'any passat al centre. A les cinc de la tarda el carrer Pau Casals acollirà inflables infantils i a les set de la tarda començarà el ball amb l'orquestra "Som-hi Band" a la sala del centre. A dos quarts de deu de la nit es posarà final a la festivitat amb una traca final de festa.

Les festes del Roser estan organitzades per l'Associació Cultural Centre de l'Espelt i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena.
 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter