Les Festes del Roser llueixen malgrat l’amenaça de pluja que no va obligar a anul·lar cap acte

Dimecres 16/05/2018
Festes del Roser
Tot i la predicció de pluja que hi havia pel passat cap de setmana, les Festes del Roser van sortir airoses i van lluir sense haver d'anular-se cap activitat. Així, de dia i de nit, els carrers de L'Espelt es van omplir de veïns i veïnes de totes les edats per a festejar la seva festa gran.

La festivitat va començar el divendres amb la traca d'inici de festa a la plaça del centre a dos quarts de deu. A continuació, hi va haver el concurs de postres i sardinada popular, després es va llegir el pregó de Festa Major i el dia va acabar amb l'actuació de “Lo Pau de Ponts” a la sala del Centre.

Dissabte el dia començar amb una novetat i que va tenir molt bona acollida, l'activitat pretenia recuperar l'antiga tradició d'anar per les cases a buscar flors per a fer raments que després es lliurarien diumenge en sortir de l'ofici. Així va ser, un bon grapat de nens i nenes amb les seves famílies s'hi van apuntar i a l'endemà van obsequiar a les persones que van assistir a la missa de Festa Major. A les dotze del migdia hi va haver l'exposició del taller de restauració de mobles a la sala del centre. Per dinar i com és tradicional hi va haver l'arrossada popular i després jocs dinamitzats per a la canalla a càrrec d'Animan'ns i a dos quarts de set de la tarda xocolatada popular. A continuació, hi va haver la cercavila tradicional i espectacle de foc amb el grup "mal llamp". La festa va acabar amb l'obra de teatre “Sexes” a càrrec de la companyia diferencial.

El diumenge va començar amb l'ofici solemne a l'Església de Santa Magdalena a les dotze del migdia, a la sortida hi va haver l'obsequi del ramet de flors als assistents, després hi va haver balls tradicionals a càrrec de “Bitrac Dansa” i el vermut amb projecció de fotos de les festes de l'any passat al centre. A les cinc de la tarda el carrer Pau Casals va acollir inflables infantils i a les set de la tarda va començar el ball amb l'orquestra "Som-hi Band" a la sala del centre. A dos quarts de deu de la nit es va posar final a la festivitat amb una traca final de festa.

Les festes del Roser estan organitzades per l'Associació Cultural Centre de l'Espelt i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter