Inici

El Centre Cívic del Pla d’Òdena celebra la posada en marxa d’un ascensor i els més de 25 anys d’aniversari

Dimarts 07/02/2017
25è aniversari centre Cívic
El passat dissabte 4 de febrer, l'Ajuntament d'Òdena inaugurava el nou ascensor del Centre Cívic del Barri Sant Pere i Pla de la Masia i aprofitava l'ocasió per a celebrar els més de 25 anys de la construcció del centre.

Per a l'ocasió, es van reunir veïns i veïnes, entitats, regidors i regidores, i alcaldes que des de l'any 1990 –data de la inauguració del centre- han estat al capdavant del consistori. Va ser un acte molt emotiu, on es van retrobar moltes persones que van tenir un paper molt actiu en la lluita per aconseguir un centre cívic en els anys 80. Entre elles, va sorprendre grataments a tots la presència del mossèn Melitó, el capellà que durant aquells anys va dedicar-se plenament a la construcció del barri i l'atenció a les famílies més necessitades i que va venir expressament des de Ripoll per estar a l'acte.

En els parlaments, l'alcalde d'Òdena, Francisco Guisado va manifestar el seu compromís i el de tot l'equip de govern de seguir dinamitzant el centre cívic i dotar-lo de contingut perquè tothom hi pugui participar de les activitats que s'organitzen i sigui un espai amable i de socialització per als veïns i veïnes. En aquesta línia de compromís amb el barri, Guisado va recordar que s'ha obert en el centre cívic una oficina d'atenció al ciutadà per a realitzar gran part dels tràmits administratius amb l'Ajuntament sense haver de desplaçar-se al nucli antic del municipi.

El servei està obert de les onze del matí a les tres del migdia de dilluns a divendres. A més a més, tots els veïns i veïnes que ho desitgin poden demanar cita per reunir-se amb l'alcalde Francisco Guisado a les mateixes instal·lacions. Per fer-ho, cal trucar a l'Ajuntament i fer la sol·licitud. Guisado atén els dimecres de la una a les dues del migdia al centre cívic amb hora concertada. L'alcalde es posa a disposició per qui vulgui fer-li arribar alguna petició, suggeriment o plantejar-li algun problema.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter   
Diputació de Barcelona