Inici

Portes obertes de les dues llars d’infants

Dijous 20/04/2017
L´Ajuntament mantindrà obert els dos centres
L'Avió de Paper
El pròxim dissabte 22 d´abril les Llars d´infants d´Òdena obriran les seves portes per a les famílies que vulguin conèixer els dos espais, les seves instal·lacions i els seus projectes educatius. Per a l´ocasió, les educadores han preparat diverses activitats de racons per a explicar de manera més pràctica la metodologia del centre. Per segon any consecutiu, l'Ajuntament mantindrà obertes les dues llars d'infants al municipi: l´Avió de Paper (Pla d´Òdena) i Els Vailets (nucli antic).


Ambdós centres són de titularitat municipal i gestionats per la Cooperativa Encís i estan subvencionats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquest curs s´han ofertat 3 grups a la llar d'infants Els Vailets i 2 grups a la llar l'Avió de Paper. L'equip docent està format per nou educadores: cinc a la llar Els Vailets i quatre a la llar l'Avió de Paper d'atenció directa amb els infants menors de tres anys.


Les llars aposten per una pedagogia de la quotidianitat que ajudi als infants a resoldre conflictes, aprendre a gestionar el temps i les emocions i aprendre a compartir i cooperar. La filosofia de les llars és acompanyar i ajudar els infants a trobar-se amb ells mateixos, a saber què volen, a saber triar i a tenir eines per enfrontar-se i resoldre amb èxit els reptes que els plantegi la vida.


Les preinscripcions, que es faran entre els dies 3 i 12 de maig, ambdós inclosos, poden fer-se trucant i demanant cita prèvia al telèfon 93 805 20 03 (Els Vailets) i 937 44 67 32 (L´Avió de Paper).

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter   
Diputació de Barcelona