Servei Whatsapp

Servei comunicacions whatsapp de l'Ajuntament

L'Ajuntament d'Òdena ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l'agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions o incidències.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d'un xat sinó d'un grup de difusió de missatges .
L'Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d'aquest canal.

 

Per activar el servei:
1.- Registreu-vos al formulari
2.- Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 689922985

 

En menys de 24h entraràs a formar part de la base de dades d'aquest grup de difusió.
Per deixar de rebre les informacions només heu d'esborrar el numero de mòbil de l'Ajuntament dels vostres contactes.

 

NOTA IMPORTANT : Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem, no utilitzeu els accents en els noms i cognoms , doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema . Moltes gràcies

Avís legal

D'acord amb l'art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es tractaran amb la única finalitat de difusió de les activitats municipals i tramesa d'informació d'interès en les publicacions i xarxes municipals en format web i en paper. Es preveuen cessions al Servei de comunicació extern.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d'adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada al  Registre General de l'Ajuntament, Plaça Major, 2 – 08711 Òdena (Barcelona).

NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d'1 d'octubre , de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

 

Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter