Salutació de l'Alcaldessa

Presentació alcaldessa

Benvolguts veïns i veïnes,

La principal funció d’aquest web ha de ser informar-vos de tota l’activitat municipal, des de la més administrativa fins a la més social amb l’agenda d’activitats, notícies, novetats…

Aquest web ha de ser un altre medi d’interrelació entre el ciutadà i l’administració pública local. I també un portal de transparència on el ciutadà disposi de tota la informació municipal.

D’altra banda, per a tots aquells que ens visiteu de fora,  aquí trobareu  tota la informació turística d’interès sobre el poble,  des de les visites guiades gratuïtes al Castell, llocs d’interès, rutes pel patrimoni i multitud de senders on practicar l’esport i gaudir de la natura.

La nostra voluntat és facilitar al màxim la tramitació electrònica i aprofitar les noves tecnologies per a fer-nos la vida més fàcil a tots i totes. 

Com a alcaldessa, assumeixo aquest repte amb responsabilitat, rigor i sobretot amb moltes ganes de compartir-ho amb tots vosaltres i aprofito l’ocasió per convidar-vos a fer-nos arribar tots aquells suggeriments de millora que ens permetin fer millor aquest web.

En nom propi, i en el de tot el consistori, rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web del nostre municipi.

Maria Sayavera i Seuba

Darrera actualització: 17.02.2020 | 14:27
Darrera actualització: 17.02.2020 | 14:27