Òdena acull aquest dissabte la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia

Dimarts 26/09/2017
Dia Internacional de la Gent Gran
Un any més, la comarca de l'Anoia se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran i enguany serà el nostre municipi qui acollirà la festivitat. Ho farà el dissabte 30 de setembre, al Pavelló Mestre Vila Vell, amb una jornada pensada amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l'etapa de la vellesa.

Així, el municipi odenenc acollirà a més de 330 persones, procedents de 12 municipis de l'Anoia i representants de 16 entitats de gent gran de tota la comarca.

La celebració està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i el suport del Casal d'Avis d'Òdena. La festivitat començarà a dos quarts d'una del migdia amb la trobada dels participants a la Plaça Mestre Vila Vell, on hi haurà una cercavila a càrrec de la batucada municipal "Konkatroncs", a continuació, cap a la una hi haurà la rondalla "Els trobadors de l'Anoia" que amenitzaran als convidats abans d'entrar al pavelló pel dinar, que serà a dos quarts de dues. El menú constarà d'un entremès imperial, galtes al forn, pastís Massini, vi, aigua, copa de cava, gotes i cafè. La jornada es tancarà amb els parlaments de les autoritats i un ball popular amb el grup Liberty.

La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran cada any té lloc en un municipi diferent i enguany Òdena repeteix com a amfitriona. En aquest sentit, la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament d'Òdena, Vanessa Massons, explicava que “és un honor poder acollir la celebració al nostre municipi, una oportunitat per oferir la nostra hospitalitat i contribuir en la posada en valor de celebracions com aquesta”. Per la seva banda, el Casal d'Avis d'Òdena es mostra molt entusiasmat i amb moltes ganes que arribi el dia.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter