Els avis i àvies de l’Anoia celebren el Dia Internacional de la Gent Gran a Òdena

Dimecres 04/10/2017


 

Gent Gran
El nostre municipi va acollir aquest dissabte la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran amb un dinar que va reunir a un total de 340 persones de la comarca al Pavelló Mestre Vila Vell. Concretament, hi van assistir veïns i veïnes procedents de 12 municipis de l'Anoia i representants de 16 entitats de gent gran de tota la comarca: de Cabrera d'Anoia, Carme, Hostalets de Pierola, Igualada, Jorba, la Llacuna, Òdena, Masquefa, El Bruc, Piera, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.

Així, un any més, la comarca de l'Anoia celebrava la diada amb una jornada pensada amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l'etapa de la vellesa.

La festivitat va començar a dos quarts d'una del migdia amb la trobada dels participants a la Plaça Mestre Vila Vell, on hi va haver una actuació a càrrec de la batucada municipal "Konkatroncs", a continuació, cap a la una hi va haver la rondalla "Els trobadors de l'Anoia" que van amenitzar l'entrada al pavelló abans de començar el dinar, després de l'àpat l'orquestra Liberty va fer ballar a una gran part dels assistents.

L'acte va estar presidit per l'alcalde d'Òdena, Francisco Guisado, el vicepresident del Consell Comarcal, Xavier Pérez i el president del Consell de la Gent Gran, Enric Senserrich, que en els seus discursos van reivindicar els drets de les persones grans i van fer un crit a la conscienciació per la seva vulnerabilitat. A la jornada també van assistir representants polítics dels municipis de La Pobla de Claramunt, La Llacuna, Masquefa, Vilanova del Camí, Hostalets de Pierola, Igualada i regidors i regidores d'Òdena.

La celebració estava organitzada pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i el suport del Casal d'Avis d'Òdena. La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran cada any té lloc en un municipi diferent i enguany Òdena repeteix com a amfitriona. En aquest sentit, la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament d'Òdena, Vanessa Massons, va agrair a tothom que havia fet possible la celebració i molt efusivament a totes les persones que havien col·laborat desinteressadament com “les dones del dilluns” i les “dones de cosir i cantar” que van fer a mà els detalls que es va donar de regal a tothom.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter