Òdena recull joguines noves i de segona mà

Dimecres 13/12/2017

Com és tradicional per aquestes dates, l'Ajuntament engega la campanya de recollida de joguines. Per una banda, en col·laboració amb la Creu Roja Anoia, es recullen joguines noves i per altra banda, i com a iniciativa pròpia de l'ajuntament, es recullen joguines de segona mà per al Ludoespai.

Tant les joguines noves com les de segona mà es poden portar fins al 15 de desembre a l'Ajuntament i al Centre Cívic del Pla d'Òdena.

La campanya de les joguines noves de la Creu Roja té la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis, cobrint així les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l'adquisició de regals pels seus fills. Els criteris d'accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi. Des de Creu Roja, un any més, es fa una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Cal que siguin joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Pel que fa a la campanya de recollida de joguines de segona mà té l'objectiu de donar-li una segona vida a les joguines abans de llençar-les, contribuint en la cura pel medi a la mateixa vegada que es transmeten valors solidaris i ecològics als fills/es. Tot el material que es recull es destina al Ludoespai del Centre Cívic del Pla d'Òdena, un espai on les famílies poden anar amb els seus fills/es a jugar i compartir amb altres infants i famílies a les tardes.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter