S'omple la sala de plens per escoltar una xerrada sobre les pensions

Dimecres 14/02/2018

El passat dimarts, el saló de plens de l'Ajuntament s'omplia de gent per a assistir a la xerrada sobre les pensions "No és economia, és ideologia", una conferència a càrrec d'Emili Ferrer i Inglés, membre d'Economistes Davant la Crisi. Entre el públic es trobaven representants de les delegacions de l'Anoia de Comissions Obreres i UGT, també molts pensionistes preocupats i altres persones que encara no estan jubilades però que els preocupa el seu futur.


El conferenciant va explicar que si desapareixen les pensions, desapareix l'estat del benestar i que existien prou recursos per a mantenir-les. "Només cal bona voluntat per part del govern central i seny per no utilitzar els diners que es reben de les cotitzacions de les persones en actiu, per a altres fins". Ferrer va encoratjar als assistents a no deixar-se pressionar pels missatges propagandístics d'alternatives com els plans de pensions privats.


La iniciativa d'organitzar aquesta conferència es deu a la resposta de l'Ajuntament davant les mobilitzacions d'un grup de persones indignades per la congelació de les pensions que contínuament es manifesten davant del consistori. L'alcalde del municipi, Francisco Guisado, que va rebre als manifestants al seu despatx, els va oferir la possibilitat d'organitzar aquesta xerrada. Guisado els va manifestar que l'Ajuntament donaria suport a la lluita dels pensionistes en tot el que estigui a les seves mans.
 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter