Es reediten les classes de salut física per a gent gran als parcs de salut

Dimecres 07/03/2018

Un any més, l'Ajuntament seguirà dinamitzant els parcs de salut amb monitoratge d'assistència i direcció d'exercicis per a les persones que ho desitgin als dos parcs dels quals es disposa al municipi; un al nucli antic i l'altre al Pla de la Masia. Així, se seguirà oferint la possibilitat de rebre l'assistència de personal qualificat per a fer exercicis correctament i segons les necessitats i aptituds de cada persona.

El grup de govern ha decidit reeditar la dinamització dels parcs després de l'èxit de participació d'aquest darrer any. En aquestes trobades es treballa l'activitat física saludable, la flexibilitat, l'agilitat, la mobilitat, l'equilibri, la coordinació i reflexos, jocs en grup i les relacions socials. Al parc de salut del nucli d'Òdena, ubicat al parc de la Font, les trobades són els dijous de deu a onze hores. A l'equipament del Pla de la Masia (al costat de la petanca) la convocatòria és els dilluns de tres quarts d'onze a tres quarts de dotze. L'assistència és gratuïta i cal inscripció prèvia a l'ajuntament.

La regidora de Gent Gran, Vanessa Massons, explica que amb aquesta iniciativa s'ha aconseguit donar-li vida a uns parcs que estaven quedant en desús i que ara prenen tot el seu sentit.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter