Òdena celebra per segon cop el Dia Mundial de la Poesia

Dimarts 27/03/2018
Dia de la Poesia
El passat divendres 23 el municipi d'Òdena celebrava el Dia Mundial de la Poesia amb un emotiu acte a l'ermita de Sant Miquel, on els veïns i veïnes amants i aficionats de la poesia van participar recitant els seus poemes o poemes d'altres autors. Es van recitar un bon grapat de poemes, en diferents idiomes, alguns fins i tot acompanyats de la música d'una guitarra en directe.
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Francisco Guisado, qui va donar la benvinguda i va agrair la participació en l'acte. La regidora de comunicació Vanessa Massons també hi va ser present i la regidora de cultura, Amparo Hernández. Marc Guarro, corrector i moderador del Club de la lectura del municipi i Pere Regordosa, tècnic de cultura, van ser els encarregats de dinamitzar l'acte.
L'any passat, va ser el primer any que l'Ajuntament va organitzar aquest acte per a celebrar el Dia Mundial de la Poesia, i tot i ser una activitat de participació minoritària, el consistori aposta per seguir celebrant-ho oferint aquest espai íntim d'homenatge a la cultura i en concret a la poesia.
Cada any, coincidint amb el 21 de març, la UNESCO celebra el Dia Mundial de la Poesia i convida a reflexionar sobre el poder del llenguatge poètic i les capacitats creadores de cada persona. D'acord amb la decisió de la UNESCO, el principal objectiu d'aquesta acció és donar suport a la diversitat lingüística a través de l'expressió poètica i donar l'oportunitat a les llengües amenaçades de ser un vehicle de comunicació artística en les seves comunitats respectives.
 
La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter