Diumenges de Teatre, nou cicle de teatre

Dimecres 04/04/2018

L'Ajuntament ha engegat un nou cicle de teatre que tindrà lloc cada segon diumenge de mes a les 12 del migdia al Teatre Centre Unió Agrícola amb un preu popular d'entrada de 3 € per persona.


Així, el cicle començarà aquest diumenge 8 d'abril amb l'obra “El geni del temps” amb Toni Cors. L'obra explica que els genis han existit des de l'origen dels temps, tot i que l'home no ha sabut com veure'ls. De vegades perquè es camuflen i d'altres perquè tenen l'habilitat de fer-se invisibles, però sempre han acompanyat i inspirat la humanitat al llarg de la seva història. L'espectador descobrirà a través de les vivències d'un geni que ja ha viscut milers d'anys, les diferents etapes de l'evolució de l'ésser humà. Un viatge didàctic des de la prehistòria a l'edat contemporània on, a més coneixerà la importància dels 5 elements, les forces que mantenen en equilibri l'univers i que els genis controlen.


La segona cita serà el diumenge 13 de maig amb l'obra “Avi Tonet” de la companyia Jordi del Rio i el diumenge 10 de juny amb l'obra “Ho tot” de la companyia Cascai Teatre. Els mesos d'estiu de juliol i agost hi haurà un descans per vacances i el cicle es reprendrà el 9 de setembre, el 7 d'octubre i l'11 de novembre amb els grups de teatre Amateur: ACR Teatre de Fals, Teatre la Barraca de Copons i Teatre Espontani d'Òdena.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter