Diumenge teatre infantil al Teatre Centre Unió Agrícola

Dijous 10/05/2018
Teatre
Diumenge tindrà lloc l'obra de teatre infantil “Avi Tonet” de la companyia Jordi del Rio a les 12 del migdia al Teatre Centre Unió Agrícola amb un preu popular de tres euros. Aquesta és la segona obra de teatre del Cicle de teatre “Diumenges de Teatre! que cada segon diumenge de mes organitza l'Ajuntament.

En Magí, és un nen que arriba com cada dia a l'escola. Avui la seva tutora els encomana una tasca molt especial. Hauran d'escriure una redacció sobre algun ésser estimat, familiar, amic... I decideix escriure sobre el seu avi, l'avi Tonet, que malaurada-ment fa uns mesos que es va morir. Amb humor i tendresa viurem els records d'un nét, les seves primeres vivències amb l'avi, els llocs on el portava i els dies inoblidables al seu costat; alhora que descobrirem un personatge entranyable i divertit, l'avi Tonet.

La pròxima cita serà el diumenge 10 de juny amb l'obra “Ho tot” de la companyia Cascai Teatre. Els mesos d'estiu de juliol i agost hi haurà un descans per vacances i el cicle es reprendrà el 9 de setembre, el 7 d'octubre i l'11 de novembre amb els grups de teatre Amateur: ACR Teatre de Fals, Teatre la Barraca de Copons i Teatre Espontani d'Òdena

 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter