La propera temporada l'Aitor Iglesias serà el Director esportiu de l'ÒCB

Dimarts 29/05/2018
ÒCB
El Club ja té Director Esportiu per a la temporada 2018-2019, serà l'Aitor Iglesias, de 29 anys i actual entrenador de l'equip Sènior “A”.

L'Aitor té un bagatge important en el món del bàsquet comarcal que va començar l'any 2004, quan amb 15 anys va començar a fer d'entrenador d'equips escolars durant 4 temporades. En aquell moment, amb només 19 anys, va entrar a l'organigrama del C. B. Igualada, on ja porta un total de 10 temporades.

Durant tot aquest temps ha entrenat a l'equip cadet i a l'equip júnior interterritorial. Va aconseguir l'ascens a 2a catalana amb l'equip Sènior “B” Femení i com a 2on. entrenador, va arribar 2 vegades a la “Final a 4” de la Copa Catalunya Femenina.

Apart, ha portat diferents coordinacions, ha estat a l'Escola de Bàsquet i n'ha fet tecnificacions.

 

L'ESCOLA DE BÀSQUET VA PARTICIPAR A LA TROBADA FINAL D'ESCOLES DE BÀSQUET DE LA CATALUNYA CENTRAL

Els nens de 1r, 2n, 3r i 4t van participar a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central.

Els petits de 1r i 2n van jugar 2 partits, contra el Paidos de Sant Fruitós i contra l'Escola de Bàsquet de Sant Fruitós de Bages.

Per una altra banda, els grans de 3er. i 4art. van jugar contra el l'Avià i contra l'Escola de Bàsquet del C. B. Igualada.

Durant el matí, i mentre no tenien partits, els jugadors dels equips participants a la Trobada­ van poder jugar en els inflables que és van muntar per l'ocasió. Al final, és va fer entrega d'un obsequi a tots els equips participants. En resum, un matí­ genial on tots els assistents van gaudir de valent !!

 

L'EQUIP SOTS-21 FINALITZA LA TEMPORADA AMB UNA NOVA VICTÒRIA

ÒCB Sots-21 70

A. B. GORNAL 58

Parcials: 17-16, 24-8, 11-13 i 18-21

Van jugar: Jorba (31), Vidal (2), Torrellardona, Ferrer, Fuentes, Porredón (2), Calle (4), Torrens (15) i Rosich (16)

Victòria de l'equip Sots-21 en l'última jornada del campionat davant l'equip del A. B. Gornal, per un resultat de 70 a 58.

Partit igualat tot i que la diferència en el marcador final no ho reflecteixi. L'avantatge de 16 punts obtinguda en el 2on. quart feia pensar en un partit còmode però en un inici de 3er. quart molt relaxat per part dels odenencs va propiciar que l'equip de l'Hospitalet de Llobregat remuntés guanyant aquest perí­ode per una diferència de 2 punts. Ja en darrer quart una millora en defensa va ajudar a mantenir les diferències en el marcador.

L'equip ha finalitzat el campionat a la 6ª posició empatat amb el cinquè classificat, el C. B. Coll, amb el qual és va perdre el bàsquet average per només 2 punts.

 

Font: ÒCB

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter