Alumnes de P-5 de l'Escola Castell d'Òdena reben un Premi Baldiri Reixach

Dimecres 13/06/2018
Escola
Els alumnes de P-5 A de l'Escola Castell d'Òdena, sota la direcció de la mestra Susana LLamas, han obtingut un dels Premis Baldiri Reixac, que atorga anualment la Fundació Carulla, en la modalitat d'alumnes.

El premi es concedia pel projecte “Restaurant Drac” que van dur a terme durant el proppassat curs. Un treball que va començar pensant com es feien les sopes, vam anar a comprar els ingredients i les vam fer, però només uns quants pares les van tastar. Aquest va ser el detonant de la idea de fer un restaurant per convidar a tots els pares a dinar. I comencem a treballar: què hi ha en un restaurant, qui hi treballa, quin estris es necessiten, llegim molts menús i cartes, treballem els aliments (els saludables i no tant, el seu origen...), ens fem les nostres cartes i el nostre menú, nostres targetes de visita, les de crèdit la nostra moneda, visitem un restaurant-bar del poble i li fem moltes preguntes al Jordi... i moltes més activitats que van concloure amb l'obertura al públic del restaurant i on les famílies van dinar de veritat.

Els Premis Baldiri Reixac van ser creats l'any 1979. Aquesta ha esta la 40ena edició. Durant tot aquest temps han reconegut i impulsat projectes educatius que, a través de la cultura i la llengua, promouen la renovació pedagògica, la cohesió social i la transformació educativa.

Aquest diumenge 3 de juny, el Teatre Nacional de Catalunya va acollir la 40ena edició d'entrega dels Premis Baldiri Reixac. Per a recollir el premi, en representació de l'escola, hi van assistir un grup d'alumnes, famílies i mestres. L'acte  va ser presentat per  Quim Masferrer i va comptar amb la presència, entre d'altres, de la nova consellera de cultura Laura Borràs.

 

Font: Escola Castell d'Òdena

.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter