Òdena s’adhereix a la campanya de dinamització del comerç local 'Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir'

Dimecres 13/06/2018

Durant el mes de juny, les compres en els comerços del nucli antic d'Òdena poden tenir premi, ja que Òdena s'ha sumat a la campanya de dinamització del comerç local que promou la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, PIMEComerç i que coordina l'Oficina de Gestió del Programa de Barris. Òdena s'hi ha adherit juntament amb 36 municipis més d'arreu de Catalunya.

Es tracta d'una campanya comercial per ajudar a donar a conèixer la vila i on hi han accedit participar de forma voluntària els comerços. Cada vegada que algú faci una compra, rebrà una butlleta que haurà d'omplir i dipositar en una capsa. Entre tots els participants, el dia 4 de juliol en els actes de la revetlla de sant Joan, se celebrarà el sorteig on es donaran a conèixer els 37 clients guanyadors de Calaf.

Entre tots els municipis es repartiran un total de 1.369 premis valorats en 100.000 euros. Els premis consisteixen en experiències gastronòmiques, nits d'hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya. A més, entre els comerciants participants, també es farà un sorteig.

Des d'Òdena, el premi que s'ha ofert és un vol en globus i uns tiquets degustació per a consumir el dia de la Fira de la Vinyala.

Els comerços del nucli antic d'Òdena que participen en la campanya són: Forn de pa d'Òdena, taller mecànic Motor ADN, La pentinadora d'Òdena, centre d'estètica Emília, perruqueria Lourdes Jiménez, Bar Jordi, Can Vileu, Il Nuovo Cafè, Bar la Cruïlla, Cal Llobet, ONDinstal, Viñals i la farmàcia.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter