Demà obre la piscina municipal

Dimecres 13/06/2018
La temporada anirà de dijous 14 de juny fins diumenge 9 de setembre.
piscina estiu 2013
Òdena engega aquest dijous 14 de juny la temporada de piscina amb una piscina posada a punt. Durant els darrers mesos s'han dut a terme petits arranjaments i millores a les instal·lacions perquè els veïns i veïnes puguin gaudir del servei durant tot aquest estiu.

La posada a punt de la instal·lació ha constat principalment de la neteja amb profunditat del fons de la piscina i canvi de tota l'aigua, de substitució de rajoles malmeses, arranjaments del terra en mal estat, modificació d'alguna aixeta, canvi i reparació de la il·luminació de l'habitació de màquines, s'ha canviat el bru, s'ha repassat la gespa i s'ha fumigat per eradicar les formigues i les abelles.

Les persones interessades poden realitzar els abonaments al registre de l'Ajuntament (Plaça Major, 2) de dilluns a divendres de les 8-15 h i els dilluns i dimarts de les 16.30-19 h (durant els mesos de juliol i agost a la tarda romandrà tancat el registre de l'Ajuntament) i al Centre Cívic del Pla d'Òdena, de dilluns a divendres d'11 a 15 h.

Els preus de l'entrada es mantenen com en els darrers anys en 3,50 € els dies laborables i 5 € els dies festius. En el cas dels menors d'entre 5 i 16 anys i els majors de 60 anys el preu també es manté en 2,35 €. L'horari de la piscina al llarg de tota la temporada serà de les 11 h a les 20 h, tots els dies de la setmana.

La data inicial prevista per la inauguració era el passat dissabte 9 de juny però es va haver d'ajornar cinc dies fins a disposar de la resolució formal del tribunal català de contractes del sector públic, ja que una empresa no adjudicatària va interposar un recurs especial en matèria de contractació.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter