Òdena celebra Sant Joan amb revetlles i altres activitats

Dimarts 26/06/2018
Flama Canigó
Aquest dissabte 23, el municipi d'Òdena celebrava la revetlla de Sant Joan amb la flama del Canigó, fogueres, sopars de germanor, concursos i balls. Així, la festivitat va començar a les set de la tarda quan els 76 corredors es van concentrar a la plaça Major per sortir cap a Igualada a recollir i portar en relleus la Flama del Canigó que va encendre la foguera de la Plaça de la Font. Cap a quarts de deu de la nit va arribar la flama que va ser el tret de sortida de la festivitat.

Durant el vespre hi va haver l'exposició dels dibuixos del concurs "Què cremaries del món?", uns treballs que després es va cremar a la foguera. Es tracta d'una activitat on els nens i nenes de 6 a 12 anys dibuixen alguna cosa que no els hi agrada, alguna injustícia, malaltia... i com a gest simbòlic el cremen al foc. El veredicte del jurat va ser fallar a la categoria 6 i 7 anys amb el primer premi per la Martina Closa i el segon premi pel Martí Muns Cardona. De la categoría de 8 i 9 anys el primer premi va ser per la Mònica Sanchez Llacuna i el segon premi per l'Àngel Méndez Sánchez. Els afortunats de la categoría de 10 i 12 anys van ser amb el primer premi la Carla Méndez Tort i el segon premi, l'Andreu Regordosa Llamas.

Cap a dos quarts de déu de la nit la gent ja va començar a sopar en una Plaça de la Font plena de goma gom amb taules llargues plenes de veïns i veïnes que gaudien de la germanor de la trobada anual.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter