Òdena celebra la Festa dels Barris del Pla d’Òdena

Dijous 28/06/2018

Aquest cap de setmana Òdena celebra la 33a edició de la Festa dels Barris de Sant Pere, Pla de la Masia, Sant Ramon i Manyoses. Seran tres dies farcits d'activitats per a totes les edats i tots els gustos que tindran lloc principalment a la pista i al Centre Cívic.

Així, la festa començarà divendres a les vuit amb una cercavila de la batukada Konkatrons i seguidament hi haurà cap a dos quarts de nou de la nit el llançament del “chupinazo” i la traca d'inici de festa, a continuació a la pista poliesportiva tindrà lloc la salutació i el pregó de la festa. La verbena seguirà amb el sopar amb barbacoes perquè tots els assistents es cuinin el seu menjar. Hi haurà taules i cadires per a tothom. Després del sopar es podrà gaudir de l'actuació del grup Playback Teatro 60 de la Unió Extremeña, a continuació hi haurà un espectacle de transformisme i per acabar, a un quart d'una de la nit començarà la disco mòbil18.

Dissabte començarà la jornada a dos quarts d'onze del matí amb jocs infantils amb llits elàstics i a les dotze hi haurà la festa de l'escuma. Després de dinar, la festa continuarà amb jocs aquàtics amb tobogan. A les cinc de la tarda, al camp de futbol tindrà lloc un triangular de futbol memoria Toni Gandía. Un cop acabat, es procedirà al tradicional partit de “casados contra solteros” i a dos quarts de set al centre Cívic hi haurà l'espectacle infantil de màgia Mag Fleky. A la nit, a dos quarts de dotze de la nit gran ball veïnal de Festa Major amb l'orquestra Som-hi Band.

Diumenge serà un dia llarg amb activitats des de dos quarts de nou del matí fins a la nit. Així, a primera hora tindrà lloc la bicicletada popular cap a Puig Aguilera i en acabar hi haurà l'esmorzar popular. A les 9 del matí també hi haurà campionat de petanca, a un quart d'onze mostra de taitxí i després Mostra de ball country. Cap a les onze es podrà gaudir de l'actuació del grup Unión Cultural Extremeña de l'Anoia “El sentir de una tierra”, a les dotze hi haurà dos tallers de zumba amb dues monitores diferents. A les quatre de la tarda hi haurà més jocs infantils i aquàtics i a dos quarts de set de la tarda començarà el ball per als no tan joves al Centre Cívic amb l'orquestra Som-hi Band. A les nou del vespre tindrà lloc el correfoc i l'espectacle pirotècnic a càrrec dels Cabrons de Vilanova del Camí posaran el punt final a les festes d'enguany.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter