Es busquen membres actius d'el municipi pel Grup d'Estudis Toponímics de l'Institut d'Estudis Penedesencs

Dilluns 02/07/2018
Toponímia
El darrer dissabte del mes de juny a l'Espai Cultural i Recreatiu d'Òdena hi va haver una trobada oberta a tothom amb membres del Grup d'Estudis Toponímics de l'Institut d'Estudis Penedesencs. Entre d'altres representants, hi havia el Cap del Grup, en Josep Solé Armajach, qui va conduir la trobada i el veterà en la recerca de topònims el vilanoví de la comarca del Garraf, en Vicenç Carbonell.

La trobada, que es fa de forma itinerant per diferents municipis relacionats amb la vegueria del Penedès, pretenia, sobretot, donar a conèixer la disciplina i activitat d'aquest Grup que estudia la toponímia d'aquesta zona als odenencs i odenenques amb la intenció que algú hi participi de forma activa. Per això, si algú hi està interessant pot contactar amb el grup mitjançant el correu electrònic j.sole.armajach@gmail.com. A la presentació també hi van ser present les regidores odenenques Sandra Fernández i Vanessa Massons.

D'altra banda, al final de la trobada, també de forma distesa, els propis components del Grup van parlar sobre estudis que, actualment, estan realitzant. I és que en aquest Grup d'Estudis Toponímics de l'Institut d'Estudis Penedesencs s'hi poden explicar moltes anècdotes, només de la disciplina en sí que se segueix.

Cal dir, també, que els representants del Grup van dur treballs realitzats i algun llibre del propi Solé Aramajach titulat Les cases de Bellvei. Mil anys d'història.

En resum, aquest Grup està actiu i en la web hi ha 24.000 entrades i en un futur se'n podran trobar del municipi odenenc.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter