Festa i disbauxa al Barri de la Font amb la seva Festa

Dimarts 10/07/2018
Barri de la Font
El Barri de la Font ha celebrat aquest cap de setmana la 26a edició de la seva Festa amb gran èxit i participació de tots els veïns i veïnes del barri. Així, la festivitat va començar divendres amb la tradicional botifarrada popular, l'activitat més seguida i participativa, segons l'organització. Es tracta d'un clàssic que el veïnat agafa amb moltes ganes i que dóna el tret de sortida a un cap de setmana de disbauxa i festa que comença amb aquest sopar i que enguany va estar amenitzat amb la disco mòbil a càrrec del dj Frank Nar, resident de carpes Sunset i del MIF Mallorca Island Festival, qui va punxar els hits més actuals de l'estiu i va fer ballar fins a la matinada.

Dissabte la Festa va seguir a les dotze del migdia amb un concurs de dibuix amb guixos de colors. Els més joves van fer un dibuix al terra de la temàtica que van voler amb els colors que l'organització va posar a la seva disposició. Paral·lelament, de les onze a les dues hi va haver la festa de l'aigua amb la primera cercavila “Konkamulla” pels carrers Bonavista i La Font. Joves, nens i acompanyants van seguir al grup de batukada Konkatrons i els veïns/es els anaven remullant amb aigua per mitigar la calor! A la tarda, va ser el moment de posar-se en forma amb l'activitat “Jumping fitness class”, una activitat carregada d'intensitat i diversió que es realitza saltant damunt d'un petit llit elàstic individual. A la nit, els veïns i veïnes es van trobar en el sopar de germanor, on van compartir taula i conversa. Per acabar, hi va haver ball amb l'orquestra “Paris la nuit” que van tocar varietat de cançons i estils amb molta animació.

Diumenge, la festa va començar a les onze amb la festa de l'aigua amb un lliscador aquàtic i festa de l'escuma. Al migdia va tenir lloc el tradicional vermut popular amb pica-pica per a tothom. A les sis de la tarda el show va venir de la mà de l'animadora Angela Show Woman amb animació per a tots els públics. Després, a les set de la tarda hi va haver l'actuació del grup brasiler “Big Brasil Show” que van fer una mostra de balls brasilers com la samba o la lambada i per acabar, el punt final el va posar la batukada de la banda local “konkatrons”.

Han estat tres dies de festa i disbauxa contínua, tres dies que tot el veïnat i odenencs i odenenques d'altres nuclis no es volen pedre mai. L'organització agraeix la participació i mostra la seva satisfacció per la gran acollida i desenvolupament de tots els actes. Un cop finalitzat el cap de setmana, l'Associació de veïns del Barri de la Font ja té la vista posada en la propera edició, que serà la 27a.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter