Se celebra la “Nit de l’Esport”

Dimecres 18/07/2018
Nit de l'Esport
El passat dilluns, el municipi celebrava la primera edició de la "Nit de l'Esport", un acte de reconeixement als esportistes i clubs del municipi amb mencions i premis per aquells que durant aquesta última temporada han destacat per algun motiu. L'acte es troba en el marc de la Setmana de l'Esport i la Joventut que el poble celebra aquesta tercera setmana de juliol.

Enguany, l'Ajuntament ha decidit donar-li més pes a aquest acte que fins ara se celebrava amb una recepció als esportistes al Saló de Plens i ho ha traslladat al Teatre Unió Agrícola amb més presència de públic i amb un acte amb actuacions i un petit refrigeri en acabar.

L'acte va comptar amb la presència de les autoritats i en el seu parlament, l'alcalde Francisco Guisado va posar de relleu els valors de l'esport i la seva importància en integrar-los en el creixement personal dels més joves, també va destacar l'aposta de l'Ajuntament per l'Esport amb algunes inversions com els nous vestuaris de la pista del Pla de la Masia que s'inauguren aquest dissabte o la recent cadira adaptada per al bany per a persones amb mobilitat reduïda.

El primer reconeixement és per l'equip Aleví A del CE ÒDENA per haver-se proclamat campió de tercera divisió del grup 20, la segona menció va ser per l'equip Infantil A del CE ÒDENA, guanyador de la segona divisió grup 32. El següent reconeixement va ser per Walid Ikken, qui el passat mes de febrer va participar en els campionats de Catalunya de Muay Thai a la localitat i es va proclamar campió en categoria elit cadet en menys de 51 quilos. També hi va haver reconeixement per la ciclista professional, Lorena Llamas, que tot i no ser d'Òdena està molt vinculada al municipi perquè la seva família sí que ho és. Finalment, el darrer reconeixement va ser per un jove atleta que no para d'aconseguir fites; en Aitor Caldito, que recentment ha estat proclamat sots campionat d'Espanya en la prova del Salt de Llargada corresponent al 66è Campionat d'Espanya Sub-18.

La Nit de l'Esport va acabar amb un petit refrigeri a la sortida del teatre, un espai on tots els atletes i famílies van poder compartir una estona d'esbarjo i conversa.


 


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter