Acollidora Festa del Carrer de la Guixera

Dimecres 25/07/2018
Guixera-Havaneres
El cap de setmana del 14 i 15 de juliol es va celebrar l'edició número 27 de la Festa del Carrer de la Guixera, ubicat al casc antic.

La Festa va començar el dissabte al vespre amb un sopar de germanor on el veïnat i coneguts es van aplegar a l'aire lliure. Van ser un total de 125 persones de totes les edats que van aconseguir un ambient acollidor. A continuació hi va haver l'actuació del grup Som-hi Band, que és la formació encarregada de posar la música en les darreres edicions de la festa. En el transcurs de la nit es va fer el sorteig d'un pernil i d'una panera. El primer dia de festa va finalitzar entrada la matinada per a retrobar-se els veïns i veïnes al migdia del diumenge per a fer el típic vermut. I ja, a partir de les 7 de la tarda del diumenge 15 de juliol, persones de diferents punts del municipi odenenc i de diferents punts de Catalunya van venir a gaudir de les peces musicals que van anar a càrrec del Grup d'Havaneres l'Espingari. Durant la mitja part també hi va haver el típic rom cremat i després de la cantada d'havaneres una xocolatada, també per a tothom; moment que va servir per a fer la valoració de la festa, que tal i com diu el president de l'Associació de Veïns i Veïnes del Carrer de la Guixera, Antoni Planell Torrelladorna “estem satisfets de com ha anat tot, i de l'ambient humil i acollidor que hi acaba havent al llarg dels dos dies de la festa, que ha anat acompanyada d'un molt bon temps”.

Per acabar, només cal dir que els membres de la mateixa junta de l'AV tenen la mirada en la propera edició de la festa, que tot i ser una festa amb poques activitats, totes elles estan prou consolidades, com el sopar i la cantada d'havaneres. En aquesta darrera activitat, conforme comença l'actuació s'hi han d'afegir cadires perquè tothom qui arriba al Carrer de la Guixera, amb la marinada que també ve a fer companyia, pugui gaudir del repertori de forma còmode. La festa rep la col·laboració de l'Ajuntament.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter