Dijous es presenta la Fira de la Vinyala a la seu de la Confraria gastronòmica del cargol de Barcelona

Dimecres 05/09/2018
Fira de la Vinyala
Aquest any, la Fira de la Vinyala que se celebra el pròxim 16 de setembre a Òdena, fa un pas endavant i es presenta a Barcelona a la seu de la Confraria gastronòmica del caragol amb un acte i sopar vinyaler.
Així, aquest dijous 6 de setembre a dos quarts de vuit, al restaurant Diagonal Can Soteras, tindrà lloc un acte encapçalat per la xerrada del prestigiós historiador Eudald Carbonell amb el nom "La cuina amb cargols a la dieta de la prehistòria", a continuació les autoritats i organitzadors presentaran les novetats de La Fira de La Vinyala d'enguany. Després, els confrares i altres assistents gaudiran d'un sopar vinyaler.
L'acte és obert per a tothom. Les persones que desitgin gaudir també del sopar, cal que ho facin saber enviant un WhatsApp al telèfon 639167442. El cost del sopar és de 25€ i constarà d'una amanida Can Soteras, vinyales amb peus de porc i sorbet de llimona.
La Fira de La Vinyala ja compta avui dia amb 42 expositors, dels quals 12 són restauradors de proximitat que oferiran les seves millors receptes fetes a base de vinyales. Es preparen un total de 1.500 quilos de vinyales perquè tothom que vulgui pugui degustar els diferents plats a la fira o bé els pugui adquirir per a consumir a casa.
Aquest any, la Fira de La Vinyala tindrà lloc al Parc de la Font a causa de les obres de la plaça Major, un espai que acollirà la gran festa del cargol, no només amb plats per a degustar sinó també amb tota mena d'activitats per a totes les edats relacionades amb el món del caragol. La Fira de la Vinyala està organitzada per la Confraria de la Vinyala i per l'Ajuntament d'Òdena i la producció és de Mapamundi.

 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter