60 persones d’arreu de Catalunya visiten Òdena amb motiu de la Campanya de dinamització comercial del Pla de Barris

Dimarts 18/09/2018
Comerç Barris antics
El passat diumenge 16 de setembre i, coincidint amb la Fira de la Vinyala, les persones afortunades d'arreu de Catalunya que havien guanyat el sorteig de la Campanya de dinamització del comerç local del Pla de Barris i que portava per nom “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” van visitar el municipi d'Òdena. Així, un total de seixanta persones van gaudir del seu premi que consistia en un vol en globus captiu, una degustació a la Fira de la Vinyala i una visita guiada al Castell.

Aquest sorteig forma part d'una campanya de dinamització del comerç de proximitat dels nuclis antics dels municipis, aquest any s'hi han adherit 36 municipis de Catalunya. El sorteig era entre els ciutadans i ciutadanes de cada municipi que en comprar a les botigues del poble, omplien una papereta i entraven en el sorteig dels regals dels altres 35 pobles. Així, les persones que van venir aquest diumenge eren dels altres municipis. Una fórmula per promocionar el comerç local alhora que es donen a conèixer turísticament els municipis.

La campanya està promoguda per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, PIMEComerç i que coordina l'Oficina de Gestió del Programa de Barris.

Els comerços del nucli antic d'Òdena que van participar són: Forn de pa d'Òdena, Taller mecànic Motor ADN, La pentinadora d'Òdena, Centre d'estètica Emília, Perruqueria Lourdes Jiménez, Bar Jordi, Can Vileu, Il Nuovo Caffè, Bar la Cruïlla, Cal Llobet, ONDinstal, Viñals i la Farmàcia.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter