Nou servei de recollida de poda i restes vegetals

Dimarts 30/10/2018
fracció orgànica
L'Ajuntament ha engegat un nou servei de recollida de poda i restes vegetals gratuït per a tots els seus veïns i veïnes, mitjançant saques que es recullen a l'Ajuntament i un cop plenes el servei de neteja les retira.

L'objectiu d'aquest servei és poder reciclar tota la poda que es genera al municipi i que els veïns i veïnes que facin tasques de manteniment dels seus jardins tinguin la comoditat que se'ls passi a recollir les restes vegetals a la porta de casa seva, en comptes d'haver de portar-les fins al contenidor més proper.

Donada la gran quantitat de restes de poda i jardineria que es generen a les llars del municipi durant la tardor i l'hivern, l'Ajuntament posa en marxa aquest servei gratuït de recollida porta a porta de restes vegetals de poda i jardineria a particulars.

El funcionament del servei és el següent: primer cal trucar a l'Ajuntament d'Òdena (Tel.938017434) o bé enviar un correu (odena.medi.ambient@odena.cat) sol·licitant la saca, segon, anar a recollir la saca el dia i en l'horari acordat, tercer, omplir la saca amb les restes de fracció vegetal – sense troncs d'arbre-, quart, demanar dia/adreça de recollida mitjançant trucada o correu i finalment, deixar la saca el dia acordat a la porta de casa. Es poden treure dues saques com a màxim, el servei serà en els nuclis urbans i no es recolliran saques no comunicades.

Els usuaris que vulguin sol·licitar el servei de manera presencial hauran d'adreçar-se a les oficines en horari d'atenció al públic de l'Ajuntament que és matins de dilluns a divendres.

Per a la difusió del nou servei, l'Ajuntament ha engegat una campanya d'informació amb l'enviament a tots els domicilis d'uns fulletons informatius acompanyat d'un magnet de nevera amb la informació bàsica.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament fa un pas més en el seu compromís de respecte amb el medi ambient i en fomentar aquesta sensibilitat entre la ciutadania.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter