Se celebra la castanyada amb activitats diferents

Dimecres 31/10/2018

El municipi comença ja aquest cap de setmana amb l'agenda d'activitats relacionades amb la castanyada, Halloween i festes de la tardor. Així, podem trobar propostes per a totes les edats i tots els gustos.

El dimecres 31, el Casal d'Avis del barri Sant Pere prepara la seva tradicional festa de la castanyada que tindrà lloc a partir de dos quarts de vuit de la tarda al centre cívic. Hi haurà música i degustació dels productes de la temporada: castanyes, panellets, moniatos, coca i moscatell. Una hora abans, els més petits estaran pels carrers disfressats demanant llaminadures per les cases i fent por a tothom que es trobin pel camí.

Els joves del nucli antic també porten tota la setmana amb diferents activitats relacionades amb la castanyada i Halloween, sobretot tallers de cuina. Per la seva part, els joves del Centre Cívic del Pla de la Masia també han fet pastissos temàtics i han decorat les instal·lacions amb motius terrorífics.

Un dels plats forts, després de l'èxit de l'any passat, serà el “Zombiland” una espècie de gymcana terrorífica que tindrà lloc el dimecres pels carrers del nucli antic, on els joves i petits passaran por de veritat.

A l'Espelt celebraran la castanyada amb un sopar de germanor i un concurs de panellets el dimarts 31 a les deu del vespre al centre social. Tots els veïns i veïnes estan convidats a participar-hi.

Per la seva banda, l'escola i les dues llars d'infants celebren la castanyada amb les tradicionals cançons i activitats relacionades amb la gastronomia de l'ocasió com la cuina de panellets i castanyes.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter