Divendres, concert a la capella de San Miquel

Dimarts 06/11/2018
Capella Sant Miquel
Aquest divendres 9 de novembre, en el marc del Vè Cicle de Concerts a les Capelles d'Òdena que tenen lloc el primer divendres de cada mes, serà el torn del concert d'Aupa Quartet a les nou del vespre a la Capella de Sant Miquel.

El quartet format per Asier Suberbiola, violí; Pere Nolasc, turu i quintón; Felipe Es-calada, viola; Martín Melén-dez, violoncel. El quartet va néixer fa 8 anys . Han actuat a Festivals d'Itàlia, França, Alemanya, Brasil i han fet 5 gires per la Xina. L'aspecte clàssic dels seus instruments contrasta amb la música que surt d'ells, plena de força I espontaneïtat. Les seves composicions tenen una base pròpia del Funk I el Rock on brillen solos improvisats que recorden el Jazz.

Donada la previsió d'afluència de públic, s'aconsella fer reserva d'entrada trucant al Servei de Cultura al 93 801 74 34 Extensió #1203 o enviant un correu a regordosabp@odena.cat indicant com a assumpte “concert AUPA QUARTET” i en el cos del missatge dient quantes persones hi assistiran. L'entrada és gratuïta.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter